"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hükümet'ten CHP konvoyuna saldırıya tepki

25 Ağustos 2016, Perşembe 15:06
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna düzenlenen saldırıyla ilgili hükümetten ilk açıklama Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan geldi.

Ziyaretlerde bulunmak için Artvin'e giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna düzenlenen saldırıya hükümetten ilk tepki Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan geldi. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yaptı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş yaptığı açıklamada, "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun geçiş güzergahında meydana gelen saldırıyı lanetliyorum.  Sayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, konvoyda yer alanlara ve tüm CHP'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ARTVİN VALİSİNİ ARADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan saldırı sonrası Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştü ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ayrıca Artvin'deki çatışma ile ilgili Artvin Valisi'ni arayarak bilgi aldı.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM DA BİLGİ ALDI

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aracının da bulunduğu konvoyun güzergahındaki saldırıyla ilgili İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Artvin Valisi Muhterem İnce ile görüşerek bilgi aldı.

NELER YAŞANDI?

Ziyaretlerde bulunmak için Artvin'e giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna iki ayrı saldırı düzenlendi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin programını gerçekleştirmek için uçakla Kars'a geldi. Buradan karayoluyla Artvin'in Şavşat İlçesi'ne geçen Kılıçdaroğlu, ilçe merkezinde halka hitap etti. Artvin'e gitmek üzere yola çıkan CHP konvoyu, Ardanuç İlçesi yakınlarına geldiğinde, konvoy güzergahı üzerinde çatışma çıktığı bilgisi nedeniyle durduruldu. Kılıçdaroğlu'nun korumaları da çatışmaya girdi.

Okunma Sayısı: 1673
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı