"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hür Genç canlanıyor

17 Ekim 2016, Pazartesi
1970’li yıllarda Adalet Partisi’nin gençlik teşkilâtı olarak görev yapan ve Türkiye siyasetinin efsaneleri arasında bulunan Hür Genç, Demokrat Parti’li gençler tarafından yeniden kuruluyor.

Hür Genç’in yeniden kurulmasına öncülük eden Polat Üründül, yaptığı açıkamada “Bu yıl Hür Genç’in yeniden kurulduğu yıl, hem de kırkıncı yılı. Böyle bir teşkilâtı yeniden kurmak bizim için şereftir. Klasik merkez sağı modern söylemlerle revize ederek günümüze uygun hale getirmek gerekiyor” şeklinde konuştu.

Pes edenlerden olmayacağız

Kuruldukları gün 24 ilde teşkilâtlandıklarını belirten Üründül, en çok ilgiyi Marmara ve Ege bölgelerinde gördüklerini belirtti. Değişen dünyaya uyum için yaşlanan destekçilerinin arasındaki gençlere hareket ve heyecan katmak gerektiğini vurgulayan Üründül, “Bu yolda pes edenlerden olmayacağız” dedi.

İstanbul – Yeni Asya

Etiketler: hür genç
Okunma Sayısı: 5123
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • 21.yüzyıldabirgençahrar

    30.10.2016 11:59:23

    Merak etmeyin yeniden daha güçlü geleceğiz

  • demokrat

    17.10.2016 21:17:34

    bravo...bu teşebbüsü ete kemiğe büründürmek bir yana seslendirmek bile ne büyük şeref ne ulaşılmaz bir onur.79'lu yıllarda Sayın Demirel'e Güniz Sokakta "Gençlik,baraj kadar,köprü kadar önemli efendim."dediğimde bana "delikanlı Anadolu'ya iş,aş,yol,su lazım "demişti.79 yılında Karacabey mitinginde kendi imkanlarımızla hazırladığımız hür-genç pankartları bile çarçabuk indirtmişti.Ona baraj, bize hem gençlik hem baraj lazımdı.bizimkiler iş aş baraj araken, yaparken msp(siyasal din) ve mhp(ırkçılar)bizi yedi bitirdiler.Bu girişimde bulunanları eski başkanlardan biri olarak kutluyor,sonsuz başarılar diliyorum.Haydi Bismillah...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı