"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İBB başkanlığına CHP'li Tanal da aday

24 Mart 2018, Cumartesi 10:51
Tanal, Mehmet Akif Hamzaçebi'den sonra CHP'de İBB Başkanlığı'na adylığını açıklayan ikinci isim oldu.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu ifade ederek aday belirleme yönteminin mutlaka ön seçimle belirlenmesini istedi.

Bilecik Haber'e röportaj veren Tanal, ''Yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayıyım. Mutlaka ön seçim olmalı ve ön seçim olduğu takdirde de partililerimizin desteğini alacağıma da inanıyorum'' dedi.

'Aday belirleme yönteminin sadece İstanbul için mi yoksa tüm örgütler bazında mı yapılması gerekiyor' sorusuna Tanal, ''Evet Belediye Başkanı adaylarının delege değil üye bazında tüm örgütlerde yapılmasının doğru bir yöntem olduğunu düşünüyorum'' cevabını verdi.

''MAKAM ARACI KULLANMAYACAĞIM''

Adaylığı kesinleştiği takdirde seçimleri kazanacağını aktaran Tanal, Belediye Başkanı olduktan sonra ise kesinlikle makam aracı kullanmayacağını söyleyerek makam odasının mandallarını söktüreceğini, vatandaşın istediği saatte, istediği şekilde rahatlıkla kendisine ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.

Tanal, Mehmet Akif Hamzaçebi'den sonra CHP'de İBB Başkanlığı'na adylığını açıklayan ikinci isim oldu.

Okunma Sayısı: 909
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı