"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İçişleri Bakanı: PKK'ya operasyon başladı

25 Ağustos 2016, Perşembe 15:18
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Artvin ziyareti sırasında konvoya saldırı düzenlendi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala saldırıya dair yaptığı açıklamada, "Konvoyun korumasını savunmak üzere görevlendirilmiş jandarma aracına terörist unsurlarca ateş açılmıştır. Bu ateş sonucu aracı kullanan jandarma er başından ağır yaralanmıştır. İki astsubay da hafif yaralanmıştır. Kendisiyle telefonda görüştüm Sayın Kılıçdaroğlu ile kendisinin durumu gayet iyi. Büyük üzüntü duyduğumu ifade ettim, o da metanetle karşıladı. Biz bu seyahatin en güvenli şekilde geçmesi için orada kritik bazı unsurlar var. Orada tedbirler alınmıştır. Şimdi kendisini daha güvenli araçlarla istediği yere götüreceğiz. Emniyet Müdürümüz de konvoydaydı. Gerekli tedbirler alınıyor, alındı" dedi.

Ala şunları söyledi:

"Bölücü terör örgütü Karadeniz'e açılma niyetleriyle faaliyetlerde bulunmaktadır. Ordu'da geçenlerde bir terörist silahlarıyla ele geçirildi. Bu konuda da bu işi gerçekleştirilen alçaklarda o bölgede yakalanıp gereği yapılacaktır.

CHP tabanına, yönetimine, milletimize geçmiş olsun diliyorum. Sayın Genel Başkana da bu olay karşısındaki tutumu nedeniyle teşekkür ediyorum. Türkiye'nin gündeminden terörü çıkarmak için yoğun bir çaba içindeyiz.

Arkadaşlarımızın söylediği kesin olarak PKK. hemen operasyon da başladı. Sadece öncü emniyeti sağlamak üzere görevlendirilmiş araçta hasar var. Ve onun içindeki sürücü er ağır, iki astsubayımız da yaralı. Bu saldırı bütün ülkeye yapılmıştır. Bu teröristlerin yakalanmaları için çalışmalar başlatılmıştır."

Etiketler: efkan ala
Okunma Sayısı: 2498
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı