"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İkinci tur oylamalara damgasını vuran fotoğraf: Bakan ve CHP'li Vekil el ele

18 Ocak 2017, Çarşamba 22:58
Anayasa değişiklik teklifinin ikinci tur oylamalarına Adalet Bakanı Bozdağ ve CHP Grup Başkanvekili Levent Gök'ün samimi pozu damgasını vurdu.

TBMM'de Cumhurbaşkanlığı sistemini ön gören Anayasa değişiklik teklifinin ikinci tur oylamaları sırasında çekilen bir fotoğraf, oylamalara damgasını vurdu.

İKİLİ OYLAMAYA KATILDI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Anayasa teklifine "hayır" diyen CHP'nin Meclis Grup Başkanvekili Levent Gök, Meclis Genel Kurulu'nda Anayasa değişiklik teklifi oylamasına katıldı.

SAMİMİ HALLERİ OBJEKTİFLERE YAKALANDI

İkili oylarını atmaya giderken el ele fotoğraflandı. Fotoğraf karesinde Levent Gök'ün Bozdağ'a bir şeyler anlattığı, Bozdağ'ın da güldüğü görüldü.

Gök'ten açıklama

Ben kendisine (Bekir Bozdağ) ‘sayın Bakan lütfen açık oy kullanmayın’ dedim. Kendisini ‘Açık oy kullanmak yanlış bir uygulama. Siz bir Bakan olarak böyle yaparsanız, herkes bu yanlışı yapar’ diye uyardım. Kendisi de bana dönüp, “Levent benim nasıl oy kullandığımı bilmiyor musun?’ dedi, o sırada da elimi tuttu. Tüm olay Genel Başkanımızın önünde oldu. Tam arkamda da Sayın Kılıçdaroğlu duruyordu” dedi.

Okunma Sayısı: 1572
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Kim doğru

    20.1.2017 08:39:33

    Bu kişilere yurdum insanımı diyelim yani yüzlerinden zaten gamsızlıkları belli değilmi kim ölmüş kim kalmış kim aç kim tok kim suçlu kim masum felan filan

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı