"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"İktidar, krizlerin üstünü örtmek için suni gündem oluşturuyor"

12 Kasım 2018, Pazartesi 08:05
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidar partisinin gerçek krizlerin üstünü örtmek için suni gündem oluşturduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, "Ben o oyuna gelmem" ifadesini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Hürriyet''in sorularını yanıtladı. 

"İktidar ekonomik krizin tartışılmasını istemiyor" görüşünü dile getiren Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"İş bulamayan milyonlarca gencimizin, iflas eden sanayicimizin, kepenk kapatan esnafımızın, icrayla boğuşan çiftçimizin gündem olmasını istemiyor. Gerçek krizlerin üstünü örtmek için suni gündem yaratılıyor. Ben o oyuna gelmem."

Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine "Ne yaparsan yap, istifa etmiyorum. Tarih seni yargılayacak" diyen Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz'a da cevap verdi.

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"CHP'nin programı, seçim bildirgeleri, söylemleri vardır. Eğer siz kendinize özgü bir düşünce ortaya koymak istiyorsanız partiden ayrılırsınız. Partinin içindeyseniz, onun ortaya koyduğu kurallara uyacaksınız. Zaten partili olmak kendini sınırlamak demektir. Herkes farklı düşünebilir, biz yetkili kurullarımızda bu farklılıkları özgürce tartışırız. Ama kendi düşünceni kurumsal bir düşünce gibi açıklayamazsın."

Okunma Sayısı: 1422
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı