"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''İktidarda 120 ile 180 ByLock kullanan var''

03 Nisan 2017, Pazartesi 19:27
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, televizyon kanallarının genel yayın yönetmenleri ve haber koordinatörleri ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu’nun verdiği mesajları NTV Genel Yayın Yönetmeni Nermin Yurteri anlattı. Gülen Hareketi soruşturmalarına yönelik önemli iddialarda bulunan Kılıçdaroğlu, iktidarda 120 ile 180 arasında ByLock kullanan olduğunu öne sürdü. “Bunun olduğu biliniyor ve bu ByLock’çular açıklanmalı. Bu isimlerin listesi hükümette var ve bu ısrarla açıklanmıyor” diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: “Savcılıklara bu isimler seçilerek gönderiliyor, suçluyu korumak suçtur. Gizleniyorsa hangi gerekçeyle gizleniyor. Bunun açıklanması lazım. Kendi içlerindeki ByLock’çuları saklıyorlar bu nedenle gizliyorlar. Bank Asya’nın önünden geçeni bile tutuklarken FETÖ’cü diye. ByLock kullanan bu isimlerin bu milletvekillerinin korunması kabul edilemez.” Kılıçdaroğlu, “(Başbakan) Binali Yıldırım’ın listeleri elinde tutan güvenlik birimlerini arayıp bu listeleri bana getirin demesi gerekir” dedi. “Sizde bir liste var mı” sorusuna ise Kılıçdaroğlu, “Bu konuda herhangi bir yorum yapmak istemiyorum” yanıtını verdi.

Etiketler: bylock
Okunma Sayısı: 1144
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı