"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İnce: Korkma sen dünya lideri değil misin?

17 Haziran 2018, Pazar 19:17
CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Tunceli’deki Seyit Rıza Parkı’ndaki mitinginde konuştu.

İnce’nin konuşmasından satır başları şöyle: “Siyaset uzun ince bir yol. Uzun kısmı bitti, şimdi ince kısmındayız. Ben ona diyorum ki ‘bak geçim sıkıntısı var’, ‘milletin tenceresine et girmiyor’, ‘gel bunları konuşalım’ diyorum, ‘istediğin bir TV kanalında cesaretin ve bilgin varsa gel çık’ diyorum. En az 10 yerde tekrarladım. Dün tenezzül etti cevap verdi. Dedi ki ben reyting kazanırmışım. Çocuklara reytingleri kontrol edin dedim. Ben CNN’e çıktım Erdoğan da çıktı. Reytingleri kontrol ettik Erdoğan’ın 14 benim ki 44. Hava durumu bile Erdoğan’dan fazla izlenmiş. Erdoğan’ın reytingi benim 4’te 1’im. Gel benimle televizyona çık da havan olsun biraz. Korkma sen dünya lideri değil misin? Geleceğe yönelik işler yapacağız dedim. Çocuklara dil eğitimini nasıl yapacağız. Resmi dil Türkçe’yi öğreteceğiz. Evinde konuştuğu dili öğreteceğiz. Üçüncüsü uluslarası bir dil öğreteceğiz. Diyor ki ‘Soruyorum din eğitimini nasıl yapacaksın?’ Şöyle yapacağız. Türkiye’de muhafazakar bir kesim var. Diyor ki ben fıkıh, kelam derslerini de istiyorum baş üstüne diyeceğiz. Seçmeli olarak vereceğiz. Başkası da diyor ki ben zorunlu din dersi istemiyorum. Hay hay sana da vermeyeceğiz. Bu iş böyle çözülür.

Etiketler: muharrem ince, seçim
Okunma Sayısı: 1347
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı