"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İnce’nin sözleri provokasyonu önledi

29 Haziran 2018, Cuma 17:00
Seçim sonrası Gezi olayları benzeri olayların çıkacağı yönünde söylentilerin olduğunu belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya’ya attığı “Adam kazandı” mesajıyla bir provokasyonun önlendiğini söyledi.

Bakan Özhaseki, “Seçim sonrası kötü bir plan yapılacağı, provokasyonların oluşacağı gezi benzeri olaylar çıkacağı yolundaki söylentiler, Allah’ın bir hikmetidir, Muharrem Bey’in ‘Adam kazandı’ tweeti ile suya düştü ve yenilgi perçinlendi. CHP’ye gelince taşeron parti midir. İnsanların gönlünü almak yerine Ak Partinin oyu düşsün diye başka partilere taşeron şekilde oy vermek ne kadar doğru? İşte görüldü. PKK’nın temsilcilerine çiçek dalı uzatmaları inşallah sadece oy için olmuştur. Bu bile doğru değildir, ama samimiyseler düşünmek lazım. Yerel yönetimlere özerklik lafı yanlıştır. Israrcı olmasınlar. Seçimlere yönelik bir atraksiyon olarak görmek istiyoruz, yoksa bu Türkiye Cumhuriyeti için endişe vericidir. Sonuç olarak bir seçimi geride bıraktık. Bundan sonra 5 yıl vakit var. İnşallah bu seçimde ülkemize seçim hizmet ederiz” diye konuştu.

DHA

Etiketler: özhaseki, ince, seçim
Okunma Sayısı: 1257
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı