"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘İranlı kaçakçı alayınızı ele verirse yandaş hâkim de bulamazsınız’

04 Aralık 2017, Pazartesi 17:42
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 14 Haziran 2016’da yaptığı konuşmanın videosu sosyal medyanın en çok paylaşılan videoları arasında yerini aldı.

Bahçeli’nin o tarihte hükümete yaptığı ‘dost nasihati’ oldukça manidar bulundu. Bahçeli’nin söz konusu videodaki cümleleri ise şöyle; “Sayın Cumhurbaşkanı ve AKP’nin değerli bakan ve yöneticilerini uyarıyorum. Dost nasihati veriyorum. Ne olur ne olmaz, gelin şu sıralar ABD’ye pek gitmeyin, oralarda pek görülmeyin. Hele bir sular durulsun. Hele bir ortalık yatışsın. Yeni Başkan seçilinceye kadar başınızı gömdüğünüz kumdan çıkarmayınız. Sık sık ABD’ye giderseniz, sık sık ABD’ye giderseniz karşınıza neyin çıkacağı, kimin ne yapacağı belli olmaz, Alimallah İranlı kaçakçı alayınızı ele verirse okyanus ötesinde yandaş hâkim ve savcı da bulamazsınız. Büyük bir skandalın faili olmaktan kurtulamazsınız. Şansınızı fazla zorlamayın tehlikeli sularda kulaç atmayın. 17-25 Aralık dumanının ta Okyanus ötesinde tütmüştür.” Haber Merkezi 

Etiketler: bahçeli
Okunma Sayısı: 6463
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Demokrat

    4.12.2017 17:46:13

    Doğru söylediği günler...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı