"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsmet Yılmaz'ın sandığından birinci çıkan parti belli oldu

01 Kasım 2015, Pazar 18:52
Sivas'ta oy kullanan TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ın sandığından AKP birinci olarak çıktı.

Sivas'ta oy verme işleminin 16.00'da sona ermesiyle birlikte sandıklar kapatılarak sayıma geçildi. Saatler 16.00'yı geçtikten birkaç dakika sonra sandığa gelen bazı kişiler oy kullanmak istedi ancak sandık görevlileri izin vermedi. TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ın oyunu kullandığı 1278 nolu sandıkta ilk sayım hatalı olunca ikinci kez sayım yapıldı.

Sandık görevlileriyle birlikte 375 seçmeni bulunan sandıkta 284 oy kullanıldı. Tamamı geçerli sayılan oyların dağılımı, AKP 175, MHP 44, CHP 48, SP 7, BBP 6, DP 2, HDP 1, Hak ve Özgürlük Partisi 1 olarak gerçekleşti.

DHA

Etiketler: ismet yılmaz, sivas
Okunma Sayısı: 1426
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı