"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İYİ Parti ile CHP görüştü

21 Kasım 2018, Çarşamba 14:00
İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı, yerel seçimlere yönelik CHP’nin partilerine getirdiği iş birliği önerisini olumlu karşıladıklarını belirterek, “Bu iş birliğinin seçmen bazında da sandık bazında da olumlu sonuçlanmasını arzu ediyoruz.” dedi.

CHP ile İYİ Parti arasında yerel seçim ittifakı çerçevesinde bir görüşme olup olmayacağı yönündeki soru üzerine Paçacı, şu değerlendirmede bulundu:      

“CHP ile İYİ Parti arasındaki teknik bazdaki görüşmeler devam etmektedir. Bugün Sayın Koray Aydın ile Sayın Bülent Tezcan tekrar bir araya gelecekler. Sanıyorum bundan sonraki günlerde de bu görüşmeler devam edecek. Biz İYİ Parti olarak CHP’nin bize getirdiği iş birliği önerisini olumlu karşıladık. Bu iş birliğinin seçmen bazında da sandık bazında da olumlu sonuçlanmasını arzu ediyoruz. Tabii bu bir görüşme trafiğidir, anlaşabiliriz, anlaşamayabiliriz ama önemli olan bir iş birliği içerisinde iyi niyetle bu görüşmelerin yapılıp sonuçlandırılmasını sağlamaktır.”

AA

Etiketler: cihan paçacı
Okunma Sayısı: 854
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı