"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İYİ Partili Ümit Özdağ'dan seçim sonuçları hakkında değerlendirme

25 Haziran 2018, Pazartesi 07:00
Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu önünde açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, “Tutanakları alıyorum ama benim inancım bu seçimler ne adil ne de dürüst oldu. Değişik manipülasyonlar gerçekleştirildi" dedi.

İYİ Partili Ümit Özdağ, saat 01:30 sularında Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu önüne geldi. Burada bir vatandaşın, “Meral Hanım neden bir açıklama yapmıyor?" sorusu üzerine Özdağ, “Meral Hanım bir açıklama yaptı ama televizyonlar yarıda kesti. Büyük bir sansür devam ediyor yani" ifadelerini kullandı.

"MANİPÜLASYONLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ"

Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu'na bilgi almak için geldiğini belirten Özdağ, “İkinci bölgedeki ilçeleri tek tek dolaşıyorum ve arkadaşlardan sonuçları birleştirme tutanakları alıyorum  ama  benim inancım bu seçimler ne adil oldu ne de dürüst oldu. Değişik manipülasyonlar gerçekleştirildi. Ama şu aşamada bundan daha fazlasını söylemek istemiyorum" dedi. Özdağ'ın konuşmasının ardından ilçe seçim kurulu önünde bekleyen bir vatandaş, “Bizi yönetemediniz" diyerek tepki gösterdi. Öte yandan, vatandaşlar ilçe seçim kurulu önünde gece geç saatlere kadar bekledi. Slogan atan grup, alkışlarla seçim sonucunu protesto etti.

DHA

Okunma Sayısı: 3081
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • g@L!p

    26.6.2018 10:00:39

    İyi partiye oy veren biri Merak Hanıma oy vermez mi? Parti %10 Merak Hanım%7 oy aldı. Aradaki fark çok ciddi. Bu ciddi farkın mantıklı bir açıklaması var mı? Bu oyu Meral Hanım almış olsa Recep Bey şu an başkan değildi seçim 2.tura kalırdı. Bilmem anlatabildim mi?

  • HÜSEYİN İLHAN

    25.6.2018 14:34:05

    BASKIN SEÇİM de alınan her netice takdire şayandır.BASKI-ENTRİKALAR-HİLE VE SALDIRILAR karşısında gayrı ahlaki,gayrı hukuki,gayrı insani bir yarışan rakibe karşı YARIŞCI olmak elbette takdir edilecek bir tavır,davranıştır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı