"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kamalak: Koalisyon tiyatrosunun ülkeye maliyeti 96 milyar liradır!

19 Ağustos 2015, Çarşamba 13:45
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Haziran seçimlerinin üzerinden geçen 73 günde gelinen noktayı değerlendirerek, "İktidar ve muhalefet partileri orta oyunu oynuyorlar." dedi.

Kamalak, koalisyon görüşmelerinin maliyetinin ise 96 milyar lira olduğunu söyledi.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. 7 Haziran seçimlerinin üzerinden 73 gün geçtiğini hatırlatan Kamalak, 73 gün sonra gelinen noktanın koskoca bir hiç olduğunu söyledi. Kamalak, şunları ifade etti: "Sıfıra sıfır elde var sıfır. 73 gündür, iktidar ve muhalefet partileri orta oyunu oynuyorlar. Kavuklu ile Pişekâr misali laf kalabalığı yaparak tam 73 gündür milleti oyalıyorlar. Milletin canı yanarken, her gün bir ocak sönerken, şehit haberleri peş peşe gelirken, istikşafi görüşmelerle milleti kandırmaya çalışıyorlar.” 

Türkiye’nin tarihin en pahalı tiyatro oyununu seyrettiğini aktaran Kamalak, rakam verdi: “İktidar ve muhalefet partilerinin 73 gündür oynadığı bu koalisyon tiyatrosunun ülkeye maliyeti en az 96 milyar liradır. Eski parayla 96 katrilyon. 7 Haziran günü dolar kuru 2.66 liraydı. Ülke yönetimindeki belirsizlik yüzünden dolar kuru bugün itibariyle 2.90 liradır. Sadece bu artışın ekonomiye getirdiği ek yük 96 milyar liradır.”

Okunma Sayısı: 1654
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı