"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Kaosun, terörün mimarı Süleyman Soylu hoş gelmiştir’

25 Mart 2017, Cumartesi 09:12
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla dün Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde gerçekleşen programda konuşan AKP İlçe Başkanı Nimet Aksoy, büyük bir gafa imza attı.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere dün Diyarbakır’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Silvan ilçesinde halka hitap etti. Artı Gerçek'te yer alan habere göre Bakan Soylu’nun konuşmasından önce bir selamlama konuşması yapan AKP Silvan İlçe Başkanı Nimet Aksoy, Bakan Soylu’yu  “bölgedeki kaosun mimarı” olarak nitelendirerek büyük bir gafa imza attı.

AKSOY’UN GAFLARI 

Aksoy, şu ifadelere yer verdi: “Sayın Bakanım, bölgemizin huzuru, huzurun mimarı, bölgemizdeki kargaşanın, kaosun, terörün mimarı, Sayın Bakanımız Süleyman Soylu Bey, Karadeniz’in yiğit evladı demeden geçmeyeceğim. İlçemize hoş gelmiştir, şeref vermiştir.” Aksoy’un bu ifadeleri, bazı partililerin dikkatini çektiği ve kendisine uyarıda bulunulduğu görülürken, bazı partililer ise konuşmayı alkışladı.

Aksoy, konuşmasının devamında, Bakan Soylu’dan Silvan-Diyarbakır Karayolunun sıcak asfaltla kaplanması ve İŞKUR’dan 500 kişilik bir istihdam ricasında bulunacağını aktardı.

Etiketler: süleyman soylu
Okunma Sayısı: 2819
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • canan

    25.3.2017 13:41:03

    Allah söyletiyor..

  • CESUR ADAM

    25.3.2017 12:01:10

    Gaf değil HAİKATI İFADE ETMİŞTİR.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı