"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karamollaoğlu genel başkanlığı bırakıyor

04 Mayıs 2024, Cumartesi
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, katıldığı yayında genel başkanlık görevinden ayrılacağını açıkladı.

Ekim öncesi olağanüstü kongreye gidileceğini söyleyen Karamolloğlu, “Artık sağlığım bu görevi yerine getirmeme izin vermiyor” dedi. TV5’te katıldığı “Gündem Türkiye” isimli programda normal şartlarda Ekim ayında yapılması planlanan kongrenin öne çekileceğini söyleyen Karamollaoğlu, yeni genel başkanın teşkilatlarının görüşü alındıktan sonra değerlendirileceğini, isim tekliflerine açık olduklarını söyledi. Karamollaoğlu, siyaseti değil, sadece genel başkanlık görevini bıraktığını açıkladı.

SEÇİMDE YALNIZCA 4 YERE GİDEBİLDİM

Karamollaoğlu, “Artık sağlığım bu görevi bihakkın yerine getirmeme izin vermiyor. Bu seçim döneminde yalnızca 4 yere gidebildim. Bu bir genel başkan için ciddi bir eksiklik. Gitmek istemediğimden değil sağlığım müsaade etmediği için gidemedim” ifadelerini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 655
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı