"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karamollaoğlu: Kınamayın, harekete geçin

10 Eylül 2018, Pazartesi 17:44
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Mısır’da aralarında İhvan yöneticilerinin de yer aldığı 75 kişi hakkında verilen idam kararını kınadı.

Verilen kararı bir hukuk cinayeti ve insanlık ayıbı olarak nitelendiren Karamollaoğlu, uluslararası toplumu darbeci Mısır yönetimine karşı harekete geçmeye çağırdı.Kınamanın yetersiz olduğunu belirten Karamollaoğlu şunları dedi: Mısır darbe yönetiminin bu zulmünü şiddetle kınıyoruz. Üzülerek ifade ediyorum ki, uluslararası toplumun sessizliği ve sözde insan hakları kuruluşlarının duyarsızlığı bu kararlara imza atan darbeci zihniyeti daha da cesaretlendirmektedir. Bu idamlara sessiz ve tepkisiz kalanları da tarih mahkûm edecektir. Bu hukuk cinayetlerinin durdurulması için başta Türkiye olmak üzere tüm İslam ülkeleri yöneticilerini ve uluslararası kuruluşları harekete geçmeye davet ediyoruz.”

Etiketler: karamollaoğlu, mısır, idam
Okunma Sayısı: 1995
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı