"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karamollaoğlu: Millet üzerinden rant olmaz

10 Haziran 2018, Pazar 21:15
Cumhurbaşkanı Adayı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun seçim turu aralıksız bir şekilde sürüyor.

Karamollaoğlu’nun son durağı Gaziantep oldu. E-miting programında salondaki vatandaşlara seslenen Karamollaoğlu, yaptığı konuşma sonrası sosyal medya üzerinden de gelen soruları cevaplandırdı. Sağlık sektöründe iktidarın olaya rant gözüyle baktığını da aktaran Karamollaoğlu, “Nasıl da milletin sağlığı üzerinden birilerine para gider. Sağlık sektörünü rant haline getirdiler. Hastaneler dolmazsa o para milletin cebinden çıkacak. Biz ise diyoruz ki, hastanelerin adını şifahane yapacağız” şeklinde konuştu.

DHA

Etiketler: karamollaoğlu, seçim
Okunma Sayısı: 1309
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı