"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karamollaoğlu: Türkiye yönetilemiyor

06 Eylül 2018, Perşembe 17:15
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, olağan haftalık basın toplantısında gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

“Ekonomik krizden çok daha büyüğü, bir yönetim krizi ile karşı karşıyayız” diyen Karamollaoğlu, “Türkiye yönetilemiyor. Tarım içinden çıkılmaz bir hale geldi. Sanayi ve ticaret durma noktasında. Eğitim tam bir keşmekeş halde. Yeni sistemin altyapısı bir türlü oluşturulamadığı için bürokrasi kilitlenmiş durumda” şeklinde konuştu. Ekonomide ve yaşanan diğer gelişmeleri iktidarın dış güçlere bağladığının altını çizen Karamollaoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: “İktidar hâlâ gerçeği göremiyor. Oturup düşüneceğine algı operasyonlarının peşinde koşuyor. Nerede bir mesele varsa ‘dış güçlerin oyunudur’ diyerek üstünden atmaya çalışıyor. İktidara bakarsak bütün bu gelişmeler ABD ile yaşadığımız rahip krizinden kaynaklanıyor. Medyanın da büyük bölümünü kontrol ettiği için algı da oluşturuyor. Şu soruyu sormak istiyorum. Türk Lirası’nın dolara karşı değer kaybetmesi Trump’tan kaynaklanıyorsa, Bulgar Levası, Suriye Riyali, İsveç Kronu, Kuveyt Dinarı hangi sebepten dolayı hâlâ bizim paramız karşısında daha değerli durumda yer alıyor? Bizim paramız bu paralar karşısında neden değer kaybediyor? ABD ile problemimiz var ama bizim bu diğer ülkelerle bir problemimiz yok. Ekonomideki çöküşü dış güçlere bağlamak gerçekleri göz ardı etmektir.”

Etiketler: karamollaoğlu
Okunma Sayısı: 961
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı