"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaşıkçı soruları cevap bekliyor

01 Kasım 2018, Perşembe 15:30
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili, “Zanlıların Suudi Arabistan’da bulunması bazı soruların cevapsız kalmasına yol açıyor. Suudi yetkililer soruşturmaya destek vermeli” dedi.

Gül, “Kimse sorumluluktan kaçınamaz. Bütün dünyaya mal olmuş bu mesele, üstü örtülebilecek bir mesele değildir” ifadesini kullandı. Adalet Bakanı Gül, “Suudi yetkililerin yakın bir işbirliğine girmesini bekliyoruz. Tüm olayın aydınlatılması için Suudi yetkililerin destek vermesi lazım” diye konuştu. Gül, “Kimse sorumluluktan kaçınamaz. Bütün dünyaya mal olmuş bu mesele, üstü örtülebilecek bir mesele değildir. Suudi yetkililerin bu konuda yakın bir iş birliğine girmesini bekliyoruz, iş birliği içinde destek vermeleri lazım tüm olayın aydınlatılması için. Başsavcılık makamı bu konularla ilgili yazılı sorular sormasına rağmen bir cevap alamamıştır. Bu soruların bir an evvel cevaplanmasını bekliyoruz. Türk yargısı da bu soruları cevaplamak adına soruşturmayı derine çekecektir” açıklamasında bulundu. 

AA

Etiketler: abülhamit gül
Okunma Sayısı: 933
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı