"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KHK ile ihraç edilen ve açlık grevine başlayan Gülmen ve Özakça'ya tavsiye...

16 Mayıs 2017, Salı 12:43
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, KHK ile ihraç edildikleri görevlerine geri dönmek için açlık grevinde bulunan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça hakkında "Açlık grevinden vazgeçmelerini tavsiye ederim" dedi.

MHP lideri Bahçeli, grup toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. MHP Genel Başkanı Bahçeli, olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile mesleklerinden ihraç edilen akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça'nın açlık grevinde bulunmasına ilişkin şunları söyledi: 

"Açlık grevi yapılmış, denenmiş bir yöntemdir; sonuç alınmamıştır. O bakımdan açlık grevlerine tahrik ve teşvik etmek oralara kadar giderek, açlık grevinde bulunanları başka bir amaçlara doğru bir direniş hareketinin öncüsüymüş gibi takdim etmek yanlıştır. Açlık grevinden vazgeçmelerini tavsiye ederim"

***

Okumak için tıklayınız:

Açlık grevleri devam ediyor...

***

"MHP, ABD'DE TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDEN DEVLET VE HÜKÜMET YETKİLİLERİNİN GÖNÜL HUZURUYLA YANINDA"

Türkiye-ABD ilişkilerinin can çekiştiğini savunan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Trump ile yapacağı görüşmenin önemine değinerek, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hak ve çıkarlarını temsil edip savunmak üzere muhatabıyla masaya oturacaktır. Sayın Cumhurbaşkanı'nın ardında Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin kudreti vardır. Makamı ve mevki ne olursa olsun hiç kimse gaflete düşüp Türkiye'yi aciz görmemeli, terör örgütleriyle aynı seviyeye indirmemeli, küçümseme yanlışına düşmemelidir. Sayın Cumhurbaşkanı arkasına milletimizin hayır duasını alarak muhataplarının karşısına çıkacaktır. MHP de milletimizin ve devletimizin tezlerinin sonuna kadar müdafaası şartıyla ABD'de Türkiye'yi temsil eden devlet ve hükümet yetkililerinin gönül huzuruyla yanındadır.

Sayın Cumhurbaşkanı ABD'ye gitmekle isabetli bir karar almıştır. Şimdi sırayı belge ve delilleriyle birlikte PYD-YPG'nin Türkiye'yi nasıl tehdit ettiğini anlatmak almıştır. Türkiye derme çatma bir ülke değildir, çadır devleti hiç değildir. Eğer ABD'ye ittifak sırf PYD-PKK-YPG yüzünden ağır şekilde zedelenir, kopma noktasına gelirse başımızın çaresine bakmamız kadar doğal ve doğru olan bir tercih olmayacaktır. Yeni bir dünya kurulup yerimizi almaktan ziyade, var olan dünyada hak ettiğimiz mertebe ve saygın konuma yükselmek için 80 milyon tek yürek mücadele etmekten yorulmayacağız.

ABD'nin önünde artık iki yol vardır. Ya YPG-PKK ile ilişkilerini güçlendirecek ya da bundan dönüp müttefiki Türkiye'yle tüm pürüzleri aşacak ve el sıkışacaktır. ABD'nin yanlıştan döneceğini umut ediyor, Türk milletinin bütünüyle bir ve beraber olduğunu Sayın Cumhurbaşkanının yalnız olmadığını bu kürsüden kararlı bir şekilde duyuruyorum"

DHA

Etiketler: bahçeli, açlık grevi
Okunma Sayısı: 4624
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ferit

    18.5.2017 12:31:42

    Bunlar böyledir;hakkınızı aramayın, sessizce ölün,bize sıkıntı çıkarmayın derler.Bütün zalimlerin ortak özelliğidir.

  • 672 KHKlı

    16.5.2017 14:50:10

    Bahceliye korkusunu bastırması için erdoğanın eteğinin altından ayrılmamasını acizane tavsiye ederim.

  • nafi

    16.5.2017 12:51:41

    yok ya akp destekle sen ihraç edilseydin ne hissederdin bahçeli

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı