"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu: Darbenin siyasi ayağı hala bir kara kutu

19 Ekim 2016, Çarşamba 20:44
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Darbe girişiminden sonra birçok kişi gözaltına alındı, tutuklandı veya mesleğinden oldu. Ancak darbenin siyasi ayağı hala bir kara kutu." değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada darbe girişiminden sonra birçok kişinin gözaltına alındığını, tutuklandığını veya mesleğinden olduğunu belirterek, "Ancak darbenin siyasi ayağı hala bir kara kutu. Milletin adamı olduğunu iddia eden zat, çıkarları uğruna milleti mağdur ediyor. Ben ve partim, cadı avı mağdurlarının sonuna kadar yanındayız." ifadesine yer verdi.

AA

Okunma Sayısı: 1220
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Serdar celik

    20.10.2016 23:59:00

    Helal sana 50 siyasi parti icinden Bir siz savunuyorsunuz magdurlari Allah sizden razi olsun

  • Teşekkürler

    20.10.2016 22:36:14

    Çünkü öyle bir ayak yok bence veya hiç cikarilmayacak. Bugun f16 pilotlarindan birinin ifadesi ortaya çıktı. Orada hani derdest edildiği soylenen hava kuvvdtleri komutaninin operasyon alanina geldiği ve herkese kolay gelsin dediği ellerinin de kelepçeli olmadigini ifade etmiş. Allah (cc) tez elden hakikatin ortaya çıkmaını nasip etsin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı