"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı

13 Temmuz 2015, Pazartesi 14:12
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kılıçdaroğlu, mesajında, "İlk emri 'oku' olan ve güzel ahlakı, adaleti, hukuku, hürriyeti, üretimi, emeği, hakça paylaşımı, aklı çalıştırmayı, istişareyi, dostluğu, kardeşliği, sevgi ve saygıyı esas alan, buna karşın kula kulluğu, zulmü, her türlü haksızlığı ve yolsuzluğu yasaklayan Kur'an-ı Kerim'in, mübarek Kadir Gecesi'nde inmeye başladığını" hatırlattı.

"Adının anlamı "barış" olan yüce din İslam'ın yüce kitabının ilk emrinin "oku" olması fevkalade anlamlıdır" ifadesini kullanan  Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Aklı ve bilimi öne çıkardığımız devirlerde, Batının ortaçağ karanlığından çıkmasına katkıda bulunma tecrübesine sahibiz. Bu itibarla, ülkemizde ve çevremizdeki her geçen gün daha da büyüyen sorunlarımız bizleri asla umutsuzluğa sevk etmemelidir. Zira böylesine muazzam değerlerimizle çözemeyeceğimiz hiçbir sorun ve aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının Kadir Gecesini tebrik eder, sağlık ve esenlikler dilerim."

AA

Okunma Sayısı: 1824
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı