"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu, Meclis'te Bahçeli ile görüştü

18 Ocak 2017, Çarşamba 13:12
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’de bugün 2. turu başlayacak anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili olarak bugün saat 12.00'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle görüştü.

Görüşme az önce sonra erdi.

Kılıçdaroğlu görüşme sonrası "MHP Türk demokrasi tarihinin çok önemli bir partisidir. Benim şahsen görüşmeye ihtiyacım vardı. Sayın başkanı ziyaret ettim. Lütfedip kabul ettiler. Anayasa değişikliği ile ilgili kaygılarımı paylaştım. Kendisine çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Devlet Bahçeli ise, “Sayın genel başkan gerekeni söyledi” demekle yetindi.

Okunma Sayısı: 1268
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • vefa umurca

    18.1.2017 14:42:59

    sayın bahçeli, madem miiletin iradesi diyebiliyorsunuz o zaman ohal kaldırılmadan anayasa oylaması yapılamıyacağınıda söyler ve chp nin de yardımıyla meclisten geçire bilirsiniz hatta anayasa maddesi olarak ekletin 400 vekille direk kabul edilsin. akp desteklemek zorunda kalacaktır, yoksa samimiyeti sorgulanacaktır. ahhh, İŞTE MECLİSTE GERÇEK BİR DEMOKRAT PARTİ OLMAMASI NE KÖTÜ??? EY MİLLET GÖRÜN.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı