"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu'ndan Binali Yıldırım'a cevap: YSK'ya güvenmiyoruz

13 Ocak 2019, Pazar 15:57
CHP lideri Kılıçdaroğlu, YSK'ya güvenmedikleri için TBMM Başkanı Yıldırım'ın İstanbul'dan aday gösterilmesiyle ilgili başvuru yapmadıklarını söyledi.

Meclis Başkanı ve AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı Binali Yıldırım'ın istifa tartışması için dile getirdiği "YSK'ya başvursunlar" önerisine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, "YSK'ya güvenmiyoruz ki" dedi.

Gazetecilere konuşan CHP lideri, "Hukuku tanımayan bir kuruma ne diyeceksiniz?" dedi. Yıldırım'ın "Seçim kampanyası siyasi bir faaliyet değildir" sözlerini değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Bu durumu Zaytung'a bırakıyorum. Siyasi faaliyet değildir de nedir?" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin olarak ise "Ziyaretin eski İstanbul belediye başkanlarına yönelik olduğunu söyledi, "Ayrım yapmamak gerekiyor" ifadesini kullandı.

NTV

Okunma Sayısı: 1778
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı