"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu'ndan kurultay açıklaması

01 Ağustos 2018, Çarşamba 14:26
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin olağanüstü kurultay için toplanan imzalarla ilgili sorusuna, "O ayrı, onlara girmeyelim" yanıtını verdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin önceki dönem milletvekili ve eski Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın'ın eşi Dr. Günseli Akaydın'ın cenaze törenine katılmak için Antalya'ya gitti.

 

Antalya Havalimanı'nda gazetecilere kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Hakkari Yüksekova'da yola döşenen el bombasının patlaması sonucu Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğinin öldürülmesiyle ilgili, "Allah'tan rahmet diliyorum. PKK ve bütün terör örgütlerini şiddetle kınıyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu, gazetecilerin CHP'li muhaliflerin olağanüstü kurultay için yaptığı çalışmalara ilişkin sorusuna ise, "O ayrı, onlara girmeyelim" yanıtını verdi.

CHP'de 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama süreci pazartesi günü tamamlanmıştı. Kurultay çağrıcılarından CHP PM üyesi Gaye Usluer, toplanan imzaların perşembe günü genel merkeze iletileceğini söylemişti.

 

Okunma Sayısı: 1618
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı