"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu'ndan Meclis Başkanı Kahraman'a mektup

14 Ocak 2016, Perşembe 15:06
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a TBMM Uzlaşma Komisyonu'nda görev alacak CHP milletvekillerinin isimlerini içeren bir mektup gönderdi.

Kılıçdaroğlu, "Oluşturulacak Uzlaşma Komisyonu'nun başta Anayasa olmak üzere hukukun üstünlüğünü egemen kılacak bütün demokratik adımları, bir mutabakat ekseninde atması uygun olacaktır" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Meclis Başkanı Kahraman'a gönderdiği mektubunda Meclis Uzlaşma Komisyonu'nda Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ve Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan'ın CHP'nin komisyondaki temsilcileri olduğunu açıkladı. Kılıçdaroğlu, mektubunda şu ifadelere yer verdi: "Oluşturulacak Uzlaşma Komisyonu'nun başta Anayasa olmak üzere hukukun üstünlüğünü egemen kılacak bütün demokratik adımları, bir mutabakat ekseninde atması uygun olacaktır. Bu bizim temel amacımız ve beklentimizdir. Halkımızın daha demokratik bir Türkiye için umutla beklediği Anayasa çalışmaları ile darbe hukukundan arınma sürecini, başkanlık sistemi adı altında, diktatörlüğe giden yolu açmak için kullanacak odaklara CHP'nin kesinlikle karşı duracağını bilgilerinize sunmak isterim"

DHA

Okunma Sayısı: 1240
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı