"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu'ndan MHP'ye: Her şeye 'hayır' diyorsan neden seçime giriyorsun?

06 Ekim 2015, Salı 15:53
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Amasya mitinginde konuştu. Konuşmasında MHP'yi eleştiren Kılıçdaroğlu, "Her şeye 'hayır' diyorsan niye seçime giriyorsun?" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

''Biz yetkimizi halktan alacağız. Sizden yetki istiyorum. Bu seçimler normal seçim değil. 13 yıldır iktidardalar ne zaman sıkışsalar bizi kandırdılar. Çözüm süreci başlattılar 24 Ağustos 2012 tarihinde dönemin başbakanını yani sayın Erdoğan'ı ziyaret ettim. Çözüm süreciyle ilgili attığı adımların yanlış olduğunu sorunu çözmek istiyorsanız size yol haritası vereceğiz dedik. Siz anlamazsınız dediler. 7 Haziran'da seçim oldu meydan meydan dolaştılar 400 milletvekili çıkmayınca bu toplumun önüne acıyı gözyaşını şantaj olarak koydular. Bu millet şantaja boyun eğmez.

 

MHP'YE: HER ŞEYE 'HAYIR' DİYORSAN NİYE SEÇİME GİRİYORSUN?

Dedim ya "Türkiye'nin sorunların kim çözer?" diye... Bir örnek verdim; iktidar partisi. Hiçbir sorunu çözmedi, sadece ceplerini doldurdular, sadece köşeyi döndüler. İkinci parti de (MHP) sağolsun her şeye "hayır" diyen parti. Koalisyon kuralım; hayır. Sen Başbakan ol; hayır. Şunu söylüyorum; 'hayır' diyorsan her şeye neden seçime giriyorsun kardeşim?

Haber Merkezi

Etiketler: mhp, kılıçdaroğlu
Okunma Sayısı: 1227
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı