"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu'ndan, 'saf' tartışmalarına cevap

14 Şubat 2016, Pazar 18:08
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ‘CHP safını belirlesin’ sözüne cevap verdi.

1 Mart 2003 Tezkeresi’nde olduğu gibi, Türkiye’yi savaşa sokacak her kararın karşısında olacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, “Safını belirlemesi gereken kişi; dış politikada Türkiye’nin değil de Erdoğan’ın çıkarlarını düşünen Davutoğlu’nun ta kendisidir.” dedi. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı üzerinden, Başbakan Davutoğlu’nun ‘CHP safını belirlesin’ sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu şu açıklamalarda bulundu: “Davutoğlu, ‘CHP safını belirlesin’ demiş. CHP, 1 Mart 2003 Tezkeresi’nde olduğu gibi, Türkiye’yi savaşa sokacak her kararın karşısındadır. Terör örgütü liderlerini ülkemize davet edenlere karşı, terörü toptan reddeden, pazarlık konusu yapmayan CHP’nin safı çok net bellidir. Safını belirlemesi gereken kişi; dış politikada Türkiye’nin değil de Erdoğan’ın çıkarlarını düşünen Davutoğlu’nun ta kendisidir. Kişisel hesap ve çıkarlarına göre siyaset yürütenlerin, CHP'nin savaş ve terör karşıtı duruşunu anlayamamalarını doğal karşılıyorum. Çıkar siyaseti yürüterek cihatçı çeteleri destekleyenler için, Suriyeli mültecilerin durumu bir trajedi değil sadece bir pazarlık konusudur.”

Etiketler: kılıçdaroğlu, saf, chp, akp
Okunma Sayısı: 1497
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı