"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu: Ülkemizin insanı birinci sınıf demokrasiye layıktır

26 Eylül 2015, Cumartesi 08:39
Frankfurt 'ta konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Madem ki Avrupa'da birinci sınıf demokrasi var, bizim ülkemizin insanı da birinci sınıf demokrasiye layıktır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ,Hessen Rheinland-Pfalz, Saarland Birliği CHP yönetim kurulunca Frankfurt Salbau Titus Forum salonunda düzenlenen toplantıda  karşılandı. Kemal Kılıçdaroğlu, ilk önce Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ile 2 saate yakın basına kapalı bir görüşme yaptı. Daha sonra program başladı.

Programda söz alan CHP Yurtdışı Örgütlenmelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Avrupa’da örgütlü en büyük parti olduklarını kaydederken, yurt dışındaki seçmenlerle toplantılar yaparak seçim çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı. 

Bingöl'ün ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, 'Başbakan Kemal' sloganları üzerine, "Bu yetmez, 1 Kasım'da sandığa gidiniz, komşunuzu da götürünüz" şeklinde konuştu.

Hükümet politikalarını eleştiren Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnsanı seven, insana saygı gösteren, hiç kimsenin inancına karışmayan, kadın erkek eşitliğine savunan bir siyasetin içinde olacağız. İktidar partisi, ülke ekonomisi için değil, kendi ceplerini doldurma politikası içindeler. Buna 'dur' diyeceğiz. Her bir yurttaşımız düşüncelerini özgürce söyleyecektir. Madem ki Avrupa'da birinci sınıf demokrasi var, bizim ülkemizin insanı da birinci sınıf demokrasiye layıktır."

DHA

Okunma Sayısı: 1296
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı