"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kırat, İzmir'den yeniden şahlanacak

06 Şubat 2016, Cumartesi 10:42
Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Tamer Yentür, İzmir’den tekrar atağa kalkacaklarını söyledi. İzmir'in 30 ilçesinde kongre süreci başlatan DP, kıratı yeniden şahlandırmak için İzmir'i pilot il olarak belirledi.

İl Başkanı Yentür, yaptığı yazılı açıklamada, "Kırat, İzmir'den yeniden şahlanacak." dedi. İzmir İl Başkanlığı olarak karar alıp ilçelerde kongre sürecini başlattıklarını belirten Yentür, “Mevcut iktidarın yanlış politikaları ve Meclis'te temsil edilen diğer partilerin buna 'dur' diyememesi sonucu ülkemizin durumu gözler önündedir. Geçmişten günümüze milletten aldığı güçle memleketin her karış toprağında hizmeti bulunan DP'nin, milletimizin tek kurtuluşu olduğu aşikârdır.” dedi.

Gelinen noktada partilerinin toparlanmaması için her türlü baskının uygulandığını iddia eden Tamer Yentür, şunları söyledi: “Son günlerde parti içinde, geçmiş dönemlerde görev almış bazı kişiler ve gruplarca da birtakım çalışmalar yapıldığını izlemekteyiz. Partiyle ilgili yapıldığı iddia edilen bu çalışmaların, partimize faydadan çok zarar verdiğini üzülerek ifade etmek istiyorum. Parti içi mücadele adresi kongrelerdir. Parti kademelerinde görev yapanları kişisellik anlamında karalayarak eleştirmek, şık olmayan bir durumdur. Partinin güçlenmesi anlamında bir çalışması, ekibi olanın müracaat yeri partinin delegeleridir. Sanal ortamlarda bu davranışlarda bulunmak, particilikle bağdaşmamaktadır.”

Demokrat Parti'nin sembolü kıratın yeniden İzmir'den şaha kalkacağını söyleyen İl Başkanı Yentür, "Çünkü İzmir demokrat bir şehir, demokratların kalesi. Her zaman demokratlığını ortaya koymuş ve DP misyonuna sahip çıkmıştır. Önce 30 ilçemizde kongrelerimizi yapacağız, ardından da bir şölen havasında il kongremizi gerçekleştireceğiz. İzmir kongresi akabinde bir kıvılcım, Türkiye geneline yayılacaktır." dedi.

Yentür, DP'nin Yargıtay kayıtlarına göre Türkiye'de en çok üye sayısına sahip siyasi parti olduğunu, eski günlerdeki gibi teşkilatı canlandırmak için gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.

Etiketler: demokrat parti, izmir
Okunma Sayısı: 5194
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • demokrat

    6.2.2016 11:46:06

    sayın başkan bu iddialı ve güzel açıklamalarınızı sevinçle ve gururla okudum.inşallah arzularınız olur ve şahlanış gerçekleşir.amma ve lakin durum öyle değil.bu yönetimin seçimden ve örgütten ne anladığı bile muamma.seçim öncesi(bir kaç yıl önce)sayın genel başkan edincik beldesi belediye bşk.ziyareti yapacak;hiçbir teşkilatın haberi yok.seçime iki ay varken gn.bşk.yrd.sını aradım.hummalı çalışma yapıyoruz dedi.nasıl dedim.cevap yok.genel merkezden beyanat vermekle particilik yapılmaz.karşında ahtopot gibi siyasal dinciler var.80 öncesi hür genç ruhunu ve nur birlikteliğini sağlarsak diriliş ve şahlanma olur.yoksa sizinki de afaki beyanattan öte gitmez.başarı ve dua dileklerimle.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı