"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kitap hediye edilen Bahçeli: 68 yaşındaki adam bunu nasıl okuyacak

13 Ocak 2016, Çarşamba 18:48
10. Ankara kitap fuarını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisine hikaye kitabı hediye eden çocuğa “68 yaşındaki adam bunu nasıl okuyacak.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ATO Congresium’ da düzenlenen 10. Ankara Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. 

Fuarda stantları gezen Devlet Bahçeli, onlarca kitap satın aldı. Bunlardan en ilginci olanı ise Bahçeli’nin ‘Lama’ ismli bir karikatür dergisi alması oldu. Karikatür dergisini satın alan Bahçeli ‘bu karikatürler içinde bizimle ilgili olanlarını alıp biriktiriyorum’ ifadesini kullandı.

Ziyaret sırasında bir çocuk MHP Genel Başkanı'nın yanına gelip hikaye kitabı hediye etti. Bahçeli’de çocuğa ‘Kızma Birader’ adlı oyunu çocuğa verdi. Çocuğa hikaye kitabı için teşekkür eden Bahçeli, sonrasında “68 yaşındaki adam bunu nasıl okuyacak.” dedi.

 Ayrıca fuarda engelli bir yazarla da karşılaşan MHP Genel Başkanı, engelli yazarla bir süre sohbet etti. Bahçeli engelli yazarın yazdığı bir kitabı da satın aldı.

Okunma Sayısı: 1334
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    14.1.2016 16:43:33

    68 yaşındaki adam, nasıl muhalefet parti lideri oluyorsa, meydanlarda hitap edebiliyorsa, o kitabı da okur! Okumalı! 68 yaşında bir parti lideri kitap okumaktan bu şekilde kaçabiliyorsa, ülkeyi hangi ara yönetmeye talip olacak anlamıyorum!.. Cevap vermek bile gerekmez di ama, yazmadan da duramıyorum!...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı