"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Kötü niyetli ve maksatlıdır''

26 Nisan 2017, Çarşamba 17:53
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ofisi, bir köşe yazarının gazetsindeki bugünkü yazısında, referandum sonrası, Gül'ün CHP Milletvekili Deniz Baykal ile arasında gizli görüşme gerçekleştiği yönündeki iddialarını yalanladı.

İddiayla ilgili 11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi'ne ait twitter hesabından bir açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

"Bugün bir medya organında 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Gül ile ilgili olarak yayınlanan "gizli görüşme" haberleri kötü niyetli ve maksatlıdır. Bu ve benzeri yalan haberler son dönemde organize gruplar tarafından bilinçli olarak üretilmektedir. Kamuoyunun dikkatine saygılarımızla sunarız."

DHA

Etiketler: abdullah gül
Okunma Sayısı: 3925
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • osman

    27.4.2017 06:26:53

    Zamanında yapmadığınız hamlelerin cezası çekiliyor.kaygıyla üretilen algı objesi olmaktan kimse kurtulamayacak.yakınlık önemli değil ,karşıda durmak ve doğru düşünmek yeterli

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı