"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Krizle gelip, kriz getirdiler

02 Ekim 2018, Salı 14:55
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye’nin danışmanlık hizmeti alınması için anlaştığı McKinsey ile ilgili 10 soru yöneltti.

Kılıçdaroğlu, “Size Türkiye’de liderlik yapacak olan McKinsey’e bu işi ihaleyle mi yoksa tavsiye üzerine mi verdiniz? Bu anlaşmanın kapsamı süreleri nedir?” diye sorarak, “Koskoca Türkiye Cumhuriyeti ve 16 bakanlığı bir Amerikan şirketine denetletiyorsanız sizin sarayda da yeriniz yoktur” ifadesini kullandı. Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın Kudüs’ün İsrail’in başşehri olarak kabul edilmesinin ardından söylediği “Bunun hesabını soracağız” sözlerini hatırlatarak, “Kudüs başkent ilân edilince Erdoğan ‘bunun hesabını soracağız’ dedi. Bir süre geçti, ne oldu? Gitti, Birleşmiş Milletler’de konuştu. Filistin ile ilgili tek kelime etti mi?” ifadesini kullandı. Türkiye’nin henüz ekonomik krizin başında olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Daha henüz mutfaklara esnafa tam yansımış değil. Sorun nedir? 2001’de bir ekonomik krizden sonra iktidar oldular. 16 yılın sonunda Türkiye yeniden bir ekonomik krizle karşı karşıya. Ekonomik krizin sebepleri Türkiye’nin yönetilmemesi. Türkiye savruluyor yönetilmiyor’’ diye konuştu. 

Etiketler: kılıçdaroğlu
Okunma Sayısı: 683
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı