"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kurtulmuş: Adaletten ayrılmayacağız ama yufka yüreklilik de yapmayacağız

21 Ekim 2016, Cuma 20:43
​Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Süleyman Demirel Üniversitesinin (SDÜ) 2016-2017 akademik yıl açılışına katılarak ilk derste konuştu.

15 Temmuz'u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını vurgulayan Kurtulmuş, "Planları gayet iyi yapılmış, nerede ne yapacaklarını çok iyi bilerek yola çıkmış, arkasında, içeride ve dışarıda çok sayıda destek almış olan bir eşkıya çetesi. Birçok desteklerle yola çıkmış olan bu eşkıya çetesi milletin iman dolu çelik göğsünde söndürüldü." dedi.

Kurtulmuş, FETÖ'nün "Haksızlık yapılıyor, mağduriyetler oluşturuluyor", "Türkiye'nin ekonomisi kötü gidiyor, yıkıldı yıkılacak" gibi algı operasyonları yaptığına işaret etti. Ülkede FETÖ mağdurlarının olmadığını ancak FETÖ çetesinin mağdur etmeye kalkıştığı 79 milyon insan olduğunu belirten Kurtulmuş, "Onun için adaletten ayrılmayacağız ama kusura bakmayın yufka yüreklilik de yapmayacağız." ifadesini kullandı.

"Aynı oyunun ikinci perdesi oynanıyor"

Kurtulmuş, "Bir asır evvelki oyun neyse aynı oyunun ikinci perdesini şimdi görüyoruz. Aynı oyunun ikinci perdesi oynanıyor, onlar sınırlarını böldüklerinde bölge insanların zihinlerini ve gönüllerini de bölmek istiyorlar. Türkiye olarak biz tam tersini yapacağız, bu bölgedeki insanların gönüllerini ve zihinlerini birleştireceğiz, ayrışmış olan bu sınırları anlamsız hale getireceğiz." diye konuştu.

DEAŞ'ın bir sonuç olduğunu, sebep olmadığının altını çizen Kurtulmuş, Irak'ın işgal edilmesinin, Suriye'de iç savaş olmasının DEAŞ terör örgütünün zeminini oluşturduğunu anlattı. Kurtulmuş, bütün bunları ortadan kaldırabilmek için Ortadoğu'da yeni bir düzeni kurmak, yeni bir düzeni oluşturmak mecburiyetinde olduklarını ifade etti.

"Zalime acırsanız bu mazluma zulüm olur"

Süleyman Demirel Üniversitesi'ndeki akademik yıl açılışının ardından Vali Şehmus Günaydın ile görüşen Kurtulmuş, kentin sorunları ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye'nin uzunca bir süredir DEAŞ, PKK, FETÖ ve diğer terör örgütleriyle mücadele verdiğine dikkati çekerek, “Bu terör örgütlerine acımak söz konusu olamaz. Eğer zalime acırsanız bu, mazluma zulüm olur. Mazlum milletimizi bu örgütlerden uzak tutmak mecburiyetindeyiz." ifadelerini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 1322
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Numsn Beye

    22.10.2016 20:24:04

    Binlerce insan belki hakkini helal edebilir ve mağdur ettiğiniz o insanlarla belki hesabiniz olmayabilir. Ama sizin adiniza uzulerek soylemeliyim ki aşağıda bahsedilen vefat edenlerle ilgili ve yakınları ile ilgili durumu düşününce inanın yerinizde olmak istemem. Hesap günü anlarsiniz mağdur var mi yom mu? Başka türlü anlayamayacaksiniz Numan Bey! Ne yazık ki!..

  • serdar çelik

    22.10.2016 11:06:44

    bankada kendi hesabında parası olanlar; çocuğunu okula gönderenler; aktifsene üye olanlar; allahın izniyle af yolda şubat ta bu tür sebeblerden ihraç olanlara af geliyor..inş.

  • CESUR ADAM

    22.10.2016 06:44:25

    ADALETTEN AYRILMAYACAĞIZ.Sn KURTULAMAMIŞ acaba sizin anladığınız ADALET siyonist,faşist nazilerin,marksist-leninist komünistlerin adaletinden farklımıdır. Bu sözünüze gülerken gülmekten çatlayacaktım. Yahu numancığım sen en iyisi bayramda çadır tiyatrosunda komedyenlik yapsan nasıl olur.Nasılsa kırk kılığa girebilecek kabiliyetiniz var.Heh he hehehhhheee güldüm şu adalet anlayışınıza heh heh heeeeeee.

  • Erdal

    22.10.2016 02:50:13

    Siz mi?

  • Fatıma

    21.10.2016 21:24:17

    Geçin bu söylemlerini adalet sözcüğü ağzınıza hiç yakışmıyor. Bir de şu darbeci vatan hainleriyle bu masum insanları aynı cümlede telaffuz etmeyin bari. Kırk günlük bebeği annesinden ayıracaksınız,hamile bir kadını hapse atıp bebeğini kaybetmesine neden olacaksınız,her gün işinden ettiğiniz insanların intihar haberi olacak. Sonra da biz kimseyi mağdur etmedik. Artık sizin kalplerimiz mühürlenmiş ne söylense nafile.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı