"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kurtulmuş: FETÖ mağduru diye bir şey yok!

20 Ekim 2016, Perşembe 13:58
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, FETÖ ile mücadelenin mağduriyet noktasına getirilmeye çalışıldığını iddia ederek “FETÖ mağdurları, böyle bir şey yok. FETÖ mağdurları kavramı bizatihi FETÖ'nün algı operasyonunun aracıdır" dedi. Kurtulmuş, 15 Temmuz gecesinden sonra kara kaplı kötü kitabın sadece ana kapağının açıldığını söyledi.

FETÖ örgütüne kim ne şekilde destek verdiyse, bununla irtibatlı, yanında, sağında, solunda kim varsa hepsinden hesap sorulacağını söyleyen Numan Kurtulmuş, şöyle dedi:

“Bunu yaparken eğer bir adaletsizlik, haksızlık mevzubahis olursa kişisel anlamda bunların düzeltilmesi için mekanizmalar kurulmuştur. Ve inşallah hiçbir şekilde haksızlık yapılmayacak, haksızlıklar da düzeltilecek. Ancak öyle bir noktaya iş getirilmeye çalışılıyor ki, FETÖ mağdurları, böyle bir şey yok. FETÖ mağdurları kavramı bizzati FETÖ'nün algı operasyonunun aracıdır. Bu memlekette FETÖ'nün mağdur etmeye kalkıştığı 79 milyon milletimiz var. Dolayısıyla bu tabiri kullanmayalım."

FETÖ İLE MÜCADELE YUFKA YÜREKLİLİKLE YAPILMAZ

Devletin bunlardan arındırılacağını belirten Kurtulmuş, “Kimse bizden bu konuda merhamet beklemesin. FETÖ ile mücadele yufka yüreklilikle yapılacak bir şey değildir. Öyle bir noktaya iş getirilmek isteniyor ki, 'efendim ona dokunmayın, berikine dokunmayın', e kime dokunacağız" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 5633
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ayşe Hanim'a

    21.10.2016 20:44:15

    Suç olmayan konularin suçmuş gibi gosterilmesi kadar vicdansizlik olamaz. O kadar basit anlatmışsiniz ki hadiseyi, bu sayfalarda ilk defa sizin yorumunuza benzer bir yorum gördüm. Şaşırmadım değil!.. Mesele hadiseye İslami açıdan bakabilmektir. Oncelikle suçlunun dahi kim olduğu bilinmeyen, organizatorleri ortaya çikarilamamış bir darbe girişimi sonrası,darbeyi lanetleyen binlerce insan devlet kurumlarinin denetledigi ve teror faaliyeti tespit edemedikleri kurumlarda işlem yaptiklari icin suçlu konumuna dusuruluyorlar. Darbeye katildigi suphesi olan 9 f16 pilotunun serbest kalip goreve dondugu bir hadisede binlerce insanı aynı darbeyle ilgili bankadan dolayi hapse atmak ne kadar ahlaksizca bir dusunun. sizce ikiz bebeğini kaybeden bayan mağdur değil mi? Bu olaya birde ertugrul ozkokun 2-3 gun onceki yazisini okuyarak bakiniz.

  • Serdar celik

    21.10.2016 10:23:02

    Birde buraya magdur insanlar yazi yaziyor lutfen bu sekilde bilincsiz seviyesi kulturu dusuk allah korkusu olmayanlarin yazilarini yayinlamayin Magdurlarin dedi kendine yetiyor...

  • Serdar celik

    21.10.2016 10:19:43

    Ayse yigit SANA SORULAR 1- aktifsen devlet izniyle kurulan yasal sendikamiydi.? 2-bankasya devletin acma izni verdigi devlet kontrolyndeki bankamiydi.? 3- ozel okullar meb onayi ile acilip devlet denetimindeymiydi.? AYSE SEN DE VICDAN OLSA devlet bu kurumlari kapatmiyor ama buralarla iliskisi olani ihrac ediyor dersin.. sirf akp buyusune kapilmisin on yargilisin Inancli birine sunu serim bir topluluga olan kininiz sizi adeletten sasirtmasin....( .?..)

  • Toygar

    21.10.2016 08:46:58

    Ayşe Yiğit'e.. Meseleyi anlamaktan uzak olduğunuz, ifadelerinizden belli oluyor. Darbe yok, problem yok diyen yok ki. Mağdur yok diyen var. İnsan başına gelmeyince anlamıyor. Başınıza gelmesini istemem ama, bir gün olur da ucundan size böyle bir haksızlık dokunursa, insanların ne demek istediğini anlarsınız. "Sadece kendinize bakıyorsunuz" diyorsunuz ya! Evet sorun da o zaten, benimle ya da aynı hissiyatı paylaşan insanlarla darbecilerin ne ilgisi olabilir. FETÖ denilen şey her neyse artık, böyle bir şeyin varlığı daha ispatlanmamış ve hukuki geçerliliğe kavuşmamıştır. Sadece "..terör örgütüdür" diyenlerin sözünün altına yazılan iftiralar ve belki bazı istihbaratçıların alet edilmekliklerinden ibarettir. Terör faaliyeti bam başka bir şeydir. Bunları biliyor musunuz? Yalanı söyleyeni hayatımdan uzaklaştıran biri olarak ben söylüyorum ister inanın, ister inanmayın: FETÖ MAĞDURU VAR!

  • Hasan

    21.10.2016 03:18:46

    Nerde Harun nerde Karun? Suursuz yasamis vicdani oldurmus nasipsiz gidecek

  • Ayşe Yiğit

    20.10.2016 20:40:32

    Masum varsa (sorsan ağababası bile müdürüm sendikaya üye yaptı diyor üç kuruşunun hesabını yapar ama sendikaya giden parasına bakmaz çok saftır ya! ) Rabbim hayırlı kapılar açsın

  • Ayşe Yiğit

    20.10.2016 20:40:26

    Arkadaşlar kimse kabahatliyim demiyor zaten başbakan yardımcısı mağdur olan varsa düzeltilir diyor yorumlara bakıyorum bunca mağdurla başlayan yorumlar yazılmış.Yahu sen seni biliyorsun başkasının masum olduğunu nereden çıkardın? Yıllarca milleti maklubelere götüren at ürküten eğitim camiasında bir karar alacakken efendim geç geç kız erkek birlikte etkinlik olmaz zaten iki seneye kadar tüm okullar kız erkek olarak ayrılacak gibi naralar atan görevlendirme! idareciler vardı.Cemaatten bir öğretmene rastlasa yaka iliklerdi o görevlendirme idareciler! Bıkmış usanmıştık o herkese edep haya öğretmeye çalışan bayan tayfasından(yorumum tanıdıklarım içindir ve fakat bir sorun kurumlarınızda bu sisteme iyiydi razıydık diyenler varmı?) Daha düne kadar kurumlarda ülkenin cbaşkanına başbakanına ağzına geleni söylüyorlardı e hani senin işin ibadetti dershaneler kapanınca karın bitti tabi.Yok arkadaş azan kul belasını buluyor.

  • serdar celik

    20.10.2016 20:36:34

    Feto cu kim.?Magdur kim..? Kavram karmasasi var.!!! Yasal olan devlet izniyle acilan devlet kontrolunde olan sendika, banka, okul Bunlarla irtibatli olmak suc mu.? Suc ne ? Neden milat 2004 mgk si degil? Mahkemede hakim sorcak neden aktifsene uye oldun.? Diyecem ki efendim meb yazi gonderdi yeni bir sendika acildi uye olmak istiyenler basvurabilir diye bu yuzden uye olmustum diyecem hakim ne dicek cok merak ediyorum..!!

  • Demet

    20.10.2016 20:24:22

    Zalimler de bizim yasadigimizin mislini yasasin.Inaniyorsaniz iki elimiz ahirette yakanizda olacak.

  • Imtihan

    20.10.2016 19:59:35

    Terbiyem müsade etse bir şeyler sayacagim da olmuyor. Bu ülkede her şeye bir kılıf var. Kendileri dışında kimse hata yapamaz kandirilamaz. Bütün kandirilmalar onlara çalışıyor. Halkın en alt tabakası memur kanmaz ama devletin en üst düzeyi 14 yıl kandırilir. Ey merhametlilerin en merhametlisi bizim senin merhametine ihtiyacimiz var kullarınin değil ..

  • İMDAT SU

    20.10.2016 18:02:10

    Allah'ım "FETÖ mağduru diye bir şey yok!" diyen kulunu (bu zihniyeti)duydun...Bu mahluku SANA havale ediyoruz. Dillerde tüy bitti...gözlerden artık yaşlar akmaz oldu... kurudu çünkü...Bu mahluk uzayda mı yaşıyor. Hiç bu havayı teneffüs etmiyor. Nasıl varlıklar olup çıktılar bu mahluklar. Nasıl değiştiler.... Allah'ım bu varlıkları bildiğin gibi yap...

  • Mehmet Albayrak

    20.10.2016 16:48:16

    ALLAH İN ADALETİ Ergenç TECELLİ EDER bunca kul hakkı bunca zulüm bunca yalan dolan mala mülke elkoy Aileleri birbirine düşman et çıkıp şov yap yazık çok yazık bunları yapanlar sorsan dindar oylemi İnanın insanlar dinden sogudu ben kendim bile Cemaata gidemiyorum bunun sebepi kim kimler bunca Kul hakkı bu dünyanın şatafatlı hayatin Nam Şöhret Makam i iste orada sokmeyecegi son pişmanlığın fayda vermeyeci Sonsuz Ölümlü dünya değmez tabiki anlayan yaşayan Bir fert olarak Allahın adaleti Ergenç tecelli eder inşallah ŞUNU DA TUM ÜMMET BİLSİNKİ BU ÜLKENİN BİR KUM TANESİNE ZEVAL VERENİ ALLAHIM Kahru perişan eder inşallah Hak Hukuk Adalet Saygı Hoşgörü Sevgi gerisi boş

  • aydın

    20.10.2016 16:23:02

    Sn Numan Kurtulmuş Allah akıl ve izan versin size bu``merhamet etmeyeceğiz`` sözü dilinize peleseng oldu.Rabbim merhamet ettikten sonra hiçkimsenin merhametine gerek yok .ya onun merhamet etmeyecekleri

  • Toygar

    20.10.2016 15:37:04

    "Keser döner sap döner, gün olur devran döner" derler di eskiler. Nereden aklıma geldiyse bu! Bazen aklım gidip geliyor böyle! OHAL'dir, oluyor böyle bazı bazı! Rabbim akıl fikir ihsan eyleye! İz'an vere.....de kurtulalım, hepimiz. El insaf!..

  • sa

    20.10.2016 15:35:42

    nasıl yok.allahtan korkun.okula çocuk göndermek atanmadığı için özel okulda çalışmak hangi hukuka göre suç...ya bankaya para yatırmak!

  • metin

    20.10.2016 15:29:53

    Yani ille birine dokunmak gerekiyor öyle mi? tefessüh etmiş vicdanlarınıza dokunun desek te bir işe yarar mı? Allaha havale edildiniz.Görelim Mevla neyler

  • Fatıma

    20.10.2016 15:18:21

    Allah size hidayet versin bu nasıl insanlıktır ya mağdur olan FETÖ'cü mağdur eden FETÖ'cü herkes FETÖ'cü. Binlerce insanı darbeden haberdarmış gibi sudan sebeplerle işinden ettiniz. Allah hesabını sormayacak mı sanıyorsunuz. Bari dini siyasete ve hırslarınıza alet etmeyin. Devlette bu durum artık bu psikolojik bir rahatsızlık meydana getirmeye başladı. FETÖfobi hastalığı yakında literatür de girer artık. Devlet herkesi FETÖ olarak görmeye başladı,FETÖ devletin her kurumunu ele geçirmiş de neden darbe yapmaya kalkışmış onu anlamıyorum.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı