"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kurtulmuş'tan 1 Mayıs açıklaması

18 Nisan 2016, Pazartesi 17:53
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu.

“TAKSİM’DE 1 MAYIS GÖSTERİLERİNİN OLMASI EN AZINDAN BU 1 MAYIS’TA MÜMKÜN OLMAYACAK”

'Mayıs’ta sendikaların Taksim kararı var, hükümetin bu konuda tavrı ne olacak?' sorusuna Kurtulmuş, şu cevabı verdi: “1 Mayıs ile ilgili karar verecek olan İstanbul Valiliği’dir. Ama öyle görünüyor ki, Taksim’de 1 Mayıs gösterilerinin olması en azından bu 1 Mayıs’ta mümkün olmayacak. İstanbul Valiliği büyük ihtimalle İstanbul’un miting alanları olan Yenikapı ya da Maltepe meydanlarını bu törenleri yapacak olan insanlara yer olarak gösterecektir.” 

Taşeron meselesinin halledilmesi için gerekli adımları attıklarını kaydeden Kurtulmuş, “Çalışma Bakanlığımız bu adımları atarken de ilgili sendikalarla çok yakın görüşme içerisinde. Burada ortaya çıkabilecek herhangi bir çözülmesi gerek adım varsa bunlar tekrar değerlendirilebilir. Ama şu aşamada o konuyla ilgili de bakanlığımızın almış olduğu ana bir karar var. Bu çerçevede yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 1527
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı