"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kuzey ve Güney Kore arasında karşılıklı ateş açıldı

19 Ekim 2014, Pazar 18:56
Güney Kore resmi haber ajansı Yonhap, Güney Kore sınır koruma muhafızlarının Kuzey Koreli askerlerin sınıra yaklaşmaları üzerine uyarı ateşi açtığını duyurdu.

Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı'na dayandırılan haberde, Kuzey Kore'nin, uyarı ateşi üzerine bir Güney Kore nöbet kulübesini vurduğu, Güney'in de buna karşılık verdiği belirtildi.

Haberde, iki tarafta da can kaybı olmadığı kaydedildi.

İki ülke arasında 10 Ekim'de karşılıklı ateş açılmış ancak Kuzey ve Güney Kore, iki ülke generallerin 15 Ekim'de 7 yıl sonra ilk kez gizli askeri görüşmelerde bulunmasıyla yeniden yakınlaşmıştı.

Okunma Sayısı: 924
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı