"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Lavrov: ABD Suriye’den çekilme sözünü tutmalı

03 Nisan 2018, Salı 16:57
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Bangladeşli mevkidaşı Abdül Hasan Mahmud Ali ile görüştükten sonra düzenlediği basın toplantısında, ABD Başkanı Donald Trump’ın ABD’nin Suriye’den çıkacağına yönelik açıklamasını değerlendirdi.

ABD’nin Suriye’deki tek amacının terörle mücadele olduğu yönünde güvence verdiğini hatırlatan Lavrov, buna rağmen son aylarda ABD’nin Fırat’ın doğusuna yerleştiğini gözlemlediklerini belirtti.  Lavrov, Trump’ın ABD’nin Suriye’den çıkabileceğine yönelik sözlerine bağlı kalacağını düşündüğünü vurgulayarak, “O (Trump) IŞİD’e karşı başarı kazandıktan sonra ABD’nin Suriye’den çıkacağı ile ilgili önceki sözlerine şimdilik bağlı. Burada önemli olan şudur ki, ABD bütün üye devletlerin egemenliği ve bütünlüğüne saygı göstermeyi içeren BM anlaşmasını ihlal ederek kendi birliklerini, özel kuvvetlerini, hava kuvvetlerini (Suriye’ye) gönderdi, koalisyonu toparladı” şeklinde konuştu.  

ABD Menbiç'te iki üs inşa ediyor

AA

Etiketler: lavrov, rusya, abd
Okunma Sayısı: 877
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı