"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Liderler ilk oturumu tamamladı

15 Kasım 2014, Cumartesi 09:35
Avustralya'nın Brisbane kentinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nin, "Küresel Ekonomi: Büyümeyi Güçlendirme ve İş Yaratma" konulu birinci oturumu sona erdi.

Brisbane Kongre Merkezi'nde basına kapalı düzenlenen oturuma, Başbakan Ahmet Davutoğlu, ABD Başkanı Barack Obama, İngiltere Başbakanı David Cameron, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in de aralarında bulunduğu G20 üyesi ülkelerin devlet ve hükümet başkanları katıldı.

Liderler, basına kapalı düzenlenen birinci oturumun ardından, Kongre Merkezi'nde "aile fotoğrafı" çekimi için yeniden bir araya geldi.

Zirvenin aile albümünde, Başbakan Davutoğlu da yer aldı.

Etiketler: g20, liderler zirvesi
Okunma Sayısı: 983
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı