"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Lira pul oldu

15 Ekim 2021, Cuma 17:00
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Merkez Bankası’ndaki görev almalar sebebiyle eleştirdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitap etti.

Babacan “Hiç getirle götürle uğraşma. Nasıl, Varlık Fonu başkanlığına kendini getirmişsen, Merkez Bankası Başkanlığına da kendini görevlendir, yazık bu insanlara. Zaten senin talimatların dışında bir şey yapmıyorlar bu insanlar. Merkez Bankası’nın bağımsızlığı mı kaldı? İşler iyi gidince, “Ben ekonomistim, alanım ekonomi” de. İşler kötüye gidince adamların birini al birini ver” dedi. Babacan, Türk lirasının her geçen gün değer kaybettiğini de vurgulayarak, “Adını sanını duymadığınız para birimleri, Türk lirasından daha kıymetli oldu. Bulgarlar levaları bozdurup bozdurup harcıyorlar. Bir leva, dünyanın parası ediyor. Bizim kendi vatandaşımızın, emeklimizin, asgarî ücretlimizin aldığı maaş daha bankamatikten çekilip de eve gidene kadar eriyor artık” ifadelerini kullandı.

Adana - Anka

Okunma Sayısı: 1037
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı