"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Londra saldırısı sonrası hükümetten ilk açıklama

22 Mart 2017, Çarşamba 20:44
İngiltere'nin başkenti Londra'da parlamento yakınlarında gerçekleştirilen saldırıda 2 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.Saldırıya ilişkin Başbakan Binali Yıldırım ve AB Bakanı Ömer Çelik açıklama yaptı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da parlamento yakınlarında gerçekleştirilen saldırıya ilişkin Başbakan Binali Yıldırım açıklama yaptı.Yıldırım,  "Terör herkesin başının belasıdır. İstanbul ne kadar güvenliyse Londra da o kadar güvenli. Terörü İslam ile özdeşleştirmeye çalışmak yanlış" dedi.

AB BAKANI ÇELİK'TEN AÇIKLAMA

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İngiltere'de gerçekleşen terör saldırısını lanetliyoruz. İngiltere AB Bakanı Alan Duncan'a dayanışma mesajımızı ilettim.Terör tüm ülkeler için tehdittir. Terör örgütleri arasında ayrım yapılmadan topyekun mücadele verilmelidir." dedi.

Okunma Sayısı: 1078
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı