"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Makamların, mevkilerin tek sahibi millet''miş

30 Mayıs 2016, Pazartesi 10:15
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Siyasette veya memleket, millet hizmetlerinde makamların, mevkilerin sahibi olmaz. Hiç kimsenin hakkı değildir. Makamların, mevkilerin gerek kamu hizmetlerinde gerekse de siyasette tek bir sahibi bir vardır, o da millettir." dedi.

Zeybekci, "Başkentte 7. Denizli-Çivril Keşkek Günleri"nde yaptığı konuşmada, yaklaşık 6 aylık aradan sonra Ekonomi Bakanlığı görevine tekrar getirildiğini belirterek, yeni dönemde de Türkiye' ekonomisinin ilerlemesi için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini söyledi.

Makam ve mevkilerin gerçek sahibinin millet olduğunun altını çizen Zeybekci, "Siyasette veya memleket ve millet hizmetlerinde makamların, mevkilerin sahibi olmaz. Hiç kimsenin hakkı değildir. Makamların mevkilerin gerek kamu hizmetlerinde gerek siyasette tek bir sahibi bir vardır, o da millettir." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından Bakan Zeybekci, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

AA

Okunma Sayısı: 1515
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı