"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mazbatasını alan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan önemli açıklamalar

02 Temmuz 2018, Pazartesi 22:31
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, "Yoksulluğa mahkum ederek, kamunun kaynaklarıyla siyasal sadakatin satın alındığı bir sürece hepimiz şahidiz" dedi.

DP Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Uysal, İYİ Parti İl Başkanlığı binasında, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı üyelerince karşılanan Uysal, tebrikleri de kabul etti.

Kent halkına hizmet etmek için yola çıktıklarını belirten Uysal, siyasette serbest rekabet ortamı olmadığını söyledi.

Uysal, “Hem maddi kaynaklar yayılışı hem medya yayılışı ve aynı zamanda kolluk kuvvetlerinden OHAL’e kadar bu süreçlerin üzerine gölge düşürecek unsurlar olmasına rağmen bunları mümkün mertebe ifade etmemeye gayret gösterdik. Şunu bilelim, en zor şartlarda bile insanımızın feraseti ve sağduyusuyla bir karar vereceğini bildiğimiz için seçimin son 15 günlük sürecinde yeniden Türkiye’yi kutuplaştıracak iklim içerisine sürükleyecek cumhurbaşkanlığı seçiminde özellikle ikili bir CHP adayının ön plana çıkması ve çıkarılmasına hangi cepheden bakarsanız bakın, ister istemez genel seçimlerdeki tercihi etkilemiştir. Elbette ki bütün bunları partilerin meşru zeminlerinde, kurullarında ve toplantılarında her birimiz değerlendireceğiz” diye konuştu.

Türkiye’nin ve Afyonkarahisar’ın sorunları ile problemlerine tercüman olacaklarını kaydeden Uysal, esnafın ve sanayicinin zor durumda olduğunu söyledi.

Uysal, “Yoksulluğa mahkum ederek, kamunun kaynaklarıyla siyasal sadakatin satın alındığı bir sürece hepimiz şahidiz. Geçmişte Türkiye’de iktidarlar insanların zenginliğini artırarak oy alma peşindeyken, bugün iktidarımız maalesef ne kadar geniş ölçekte yoksulluğu artırırsam o insanları kamu kaynakları ve belediye kaynaklarıyla hatta üzerine de din referansıyla kirli kaynaklarla besledikleri siyasetin elde ettikleri imkanlarıyla beraber bu çerçevede bir oy konsolidasyonu yapma cihetindeler” dedi.

MAZBATASINI ALDI

Gültekin Uysal, İYİ Parti İl Başkanlığı’nın ardından mazbatasını almak için Afyonkarahisar Adliyesi’ne geçti. Uysal, baro salonunda İl Seçim Kurulu Başkanı Ali Haydar Yücesoy’dan mazbatasını aldı.

İYİ Parti ve DP’nin teşkilat mensuplarının yalnız bırakmadığı Uysal, millete hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, seçimlerde emek sarf eden tüm görevlilere teşekkür etti. Uysal, daha sonra tebrikleri kabul etti.

***

Tıklayınız:

Bu kıvılcım demokrasi meşalesini yakar

DHA

Okunma Sayısı: 3384
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    3.7.2018 12:14:56

    Sn.Gültekin UYSAL beyi tebrik ediyor,bizlerin temsilcisi olması hasbi ile CENAB-I HAK CC.'den mufaffakiyetler diliyorum.Rabbim kem gözlerin nazarından,insi ve cinni şerlerin tasallutundan muhafaza etsin.MİLLETİNE HİZMET VAZİFESİNDE YOLUNU GÜZEL EYLESİN. Bizlerede size yardımcı olmak-destek vermek şuuru nasip etsin.

  • Ali Tam

    2.7.2018 23:56:18

    IYI partisine oy verenlerin mühim bir kismi DP ye oy vermek icin bunu yapmistir. DP aday adaylarindan tam kac kisi secilmistir bildirilse iyi olur.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı