"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meclis, yeni yasama yılına yarın başlıyor

30 Eylül 2016, Cuma 11:28
Bu yıl 20 Ağustos'ta tatile giren Meclis, yoğun gündemle çalışacağı 26. Dönem İkinci Yasama Yılı'na yarın başlayacak. TBMM, Anayasa ve TBMM İçtüzüğü uyarınca yarın saat 15.00'de toplanacak.

TBMM Genel Kurulu, saat 15.00'de Meclis Başkanı Kahraman başkanlığında toplanacak. Kahraman, sunuş konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Genel Kurula davet edecek. Erdoğan, yasama yılı açış konuşmasını yapacak.

Genel Kurul, Erdoğan'ın konuşmasının ardından birleşime ara verecek. Teamüllerin aksine Genel Kurul, aranın ardından çalışmalarına devam ederek, Irak ve Suriye Tezkeresi'ni görüşecek.  

Meclis'in yasama yılı açılış programı kapsamında saat 19.00'da Tören Salonu'nda resepsiyon gerçekleştirilecek.

AA

Etiketler: tbmm
Okunma Sayısı: 1228
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı