"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Medyayı bu görüntüler için susturuyorlar

21 Nisan 2018, Cumartesi 17:37
AKP’nin İstanbul Beykoz İlçe Kongresi öncesi Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirdiği mitingde bastırılmaya çalışılan ‘yuh’ seslerinin yer aldığı görüntüler sosyal medyaya yansıdı.

Paylaşılan görüntülerde Erdoğan’ın miting katılımcılarına hitaben “Size tapu dağıttık” demesiyle birlikte kalabalıktan ‘yuh’ sesleri yükseldi.Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile Erdoğan’ın miting platformunda yaptığı ikili konuşma sırasında da kalabalıktaki huzursuzluk dinmedi ve ‘yuh’ sesleri yükselmeye devam etti. Kalabalık, “Yalan söylüyor, böyle başkan istemiyoruz, at onu” diyerek tepki gösterdi. Söz konusu görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan çok sayıda siyasetçiden birisi de CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay oldu. Balbay şunları söyledi: “Bu halk her şeyi sarraf terazisinde tartar, yeri geldiği gün tozu dumana katar. Beykoz, seçmenin 24 Haziran hazırlığıdır!” CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ise görüntüleri şu yorumla paylaştı: “İSYAN DURMUYOR! Görüntüler AKP Beykoz kongresinden... Erdoğan salon dışındaki AKP’lilere sesleniyor, AKP’liler yuhalıyor. İşte bu yüzden baskın seçime gidiyorlar... Bu görüntüler görünmesin diye medyayı susturuyorlar. Partilileri bile yuhalıyor, kaybediyorlar!” 

İstanbul - Nurdan Toprak

Etiketler: akp, miting
Okunma Sayısı: 5559
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • selahaddin

    21.4.2018 23:40:01

    bir yuh da bizden olsun olmaz mı?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı