"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meral Akşener, Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulundu

15 Ekim 2018, Pazartesi 14:32
İYİ Parti lideri Akşener, kendisini 'gözü dönmüş' diye niteleyip, "Dilini koparır, elini kırarız" ifadesini kullanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında tehdit ve hakaret gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Akşener, avukatı tarafından yapılan başvuruyla, Bahçeli'nin TCK'nın, 106, 125, 214, 216, 218'inci maddelerine göre, tehdit, hakaret, suç işlemeye tahrik ve aşağılama suçlarından cezalandırılmasını talep etti.

Bahçeli, 5 Ekim'de Akşener'e hitaben, "Bu hanımefendiye son ihtarım, MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme!" demişti.

Akşener bu sözlere Twitter'dan "Demirden korksak trene binmezdik" karşılığını vererek İYİ Parti genel merkezinin adresini paylaşmıştı. Aynı gece Akşener'in evinin önüne giden bir grup MHP'li sloganlar atmıştı. ‘İzinsiz' eylem nedeniyle Bahçeli partisinin Üsküdar yönetimini görevden alınmıştı.

NTV

Okunma Sayısı: 1802
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı