"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meral Akşener'den Demokrat Parti, Saadet Partisi ve CHP liderlerine çağrı

31 Mayıs 2018, Perşembe 14:18
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, 'Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin liderlerine, parlamenter sisteme dönüşün yol haritasını konuşmak üzere toplantı önerdi.

Akşener, katıldığı bir radyo programında önemli açıklamalarda bulundu.

Akşener açıklamasında, 'Millet İttifakı'nı oluşturan CHP, Saadet Partisi ve Demokrat Parti liderlerine, parlamenter sisteme dönüşün yol haritasını konuşmak üzere toplantı önerdi.

Akşener, parlamenter sisteme hızlı ve sağlıklı bir şekilde geçebilmek için 24 Haziran öncesi bir yol haritası açıklamanın millete güven vereceğini söyledi.

Önümüzdeki günlerde parlamenter sisteme geçiş için 'Millet İttifakı' liderleri arasında görüşmelerin başlatılması bekleniyor.

***

Tıklayınız:

Demokratlar yine Mecliste olacak

Ortak talep adalet

Demokrat adaylar Millet İttifakı'nda

‘Millet İttifakı’ Türkiye’nin ihtiyacı

Seçim broşürümüz çıktı

Seçim broşürümüzde neler var? -video-

DHA

Okunma Sayısı: 3568
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı