"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meral Akşener'den Devlet Bahçeli'ye çağrı

21 Şubat 2017, Salı 14:41
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hedef aldığı Meral Akşener'den açıklama geldi. Meral Akşener, "Toplayın kurultayı alın boyumuzun ölçüsünü" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında MHP'li muhaliflere yüklenmişti. Bahçeli, "Kurmak için uygun zaman kolladığınız partinizle karşımıza çıkın da hepinizin boy ölçüsünü görelim. 1990'lı yıllarda merhum Başbuğumuzu kurultay salonlarına sokmamak, MHP'yi ele geçirmek, davamızın haysiyetini gölgelemek için oyun içinde oyun kuranlar, şimdi kalkmışlar Türk milliyetçisi maskesiyle yine film çeviriyor, yine sahne alıyorlar" demişti.

AKŞENER'DEN BAHÇELİ'YE ÇAĞRI

İsim vermeden MHP'li muhalifleri hedef alan Bahçeli'ye Meral Akşener'den cevap geldi. Bahçeli'nin konuşmasının ardından Twitter hesabı üzerinden bir tweet atan Akşener, "Haydi kurultayı toplayın ve boyumuzun ölçüsünü alın. Biz delegelerin iradesine razıyız. Ya siz?" ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1799
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ahmat

    22.2.2017 08:32:09

    hakkını yemeyelim devlet bahçelide iyi bir oyuncu...yılın ödülünü hak ediyor.bir o yanda bir bu yanda vallahi büyük kabiliyet ister.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı