"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meral Akşener'den Devlet Bahçeli'ye: Sayın Bahçeli, için hiç sızlamıyor mu?

18 Haziran 2017, Pazar 09:12
MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Ankara'dan İstanbul'a 'adalet' yürüyüşü başlatan CHP Genrel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi, "Allah gücünü arttırsın, Allah yardımcısı olsun" dedi.

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, Bursa Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Hayat Lokantasın’nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftarda konuşan Akşener, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin referandum kararını ve politikalarını eleştirerek, "Şehitlerimize baktığımızda hepsinin sosyal medyasında bozkurt işareti var. Referandumdan sonra terörün biteceği söylenmişti. Referandumun ardından bugüne kadar 63 şehidimiz var. Bu günlerin sorumlusu Sayın Devlet Bahçeli'dir. Sayın Bahçeli, için hiç sızlamıyor mu?, Türkiye'yi getirdiğiniz yerden hiç üzüntü duymuyor musunuz' dedi.

Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'adelet' yürüyüşüne de değindi. Akşener, 'Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun hapse mahkum edilmesiyle ilgili bir adalet yürüyüşü başlattı. Allah gücünü arttırsın, Allah yardımcısı olsun. Bu eylemin biçimini destekliyorum. Çünkü provakasyon yok. Ne yaparsa kendine yapıyor. İnşallah Hayırlı olur" ifadelerini kullandı.

Arkadaşlarının yüzde 90'ının yenri bir oluşumdan yana olduğunu ifade eden Akşener, "1200 arkadaşımla uzun süren görüşmeler yaptık. 20 Haziran'da görülecek davanın sonucu ne olursa olsun, bu ülkeyi kurdun kuşun eline bırakmayacağız, arkadaşlarımın yüzde 90'ı yeni bir oluşum kurulmasından yana' diye konuştu.

***

Okumak için tıklayınız:

''O zaman durum aynen 15 Temmuz'a dönüşür''

Erdoğan: Yargı yarın sizi de davet ederse şaşmayın

'Adalet Yürüyüşü'ne destek büyüyor

Destici'den Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü hakkında açıklama

Yıldırım: Sayın Kılıçdaroğlu baştan biliyor

''3 günlük er 7 aydır hapiste ve avukat tutacak parası yok''

''Kanunun tanımladığı açık suçlardandır''

Yürüyüş devam ediyor: Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'nin eleştirilerine cevap

Yürüyüşünün ilk bölümü tamamlandı: ''Az önce bir haber geldi''

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü hakkında sert açıklama

Kılıçdaroğlu: Bıçak kemiğe dayandı artık, yeter diyoruz

DHA

Etiketler: devlet bahçeli
Okunma Sayısı: 3882
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • hakan

    19.6.2017 11:27:15

    chp bugün askerleri zehirleyenler kimle araştırma komisyonu kurulsun dedi mhp redetti.aferim bahçeli afferim

  • Ali KALKAN

    18.6.2017 10:46:28

    Her dönem dik duran, zalimlerin zulmüne boyun eğmeyen büyük insan Sayın Meral AKŞENER, şüphesiz ayak seslerin birilerinin uykusunu kaçırmaktadır. İster mevcut durumla olsun ister yeni oluşumla olsun, yolun ve bahtın açık olsun.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı